Top of the page
Tämä on Yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.
Tässä tietosuojaselosteessa pyrimme kertomaan mahdollisimman selkeästi ja avoimesti, miten käsittelemme asiakastietojamme.
  1. Rekisterin pitäjä
    Studiotec Oy
    Kuusiniemi 2, 02710 Espoo
    020 751 2300
    sales@studiotec.fi

  2. Studiotecin rekisterit
    Studiotecissa on käytössä seuraavat rekisterit:
    • asiakas- ja markkinointirekisterit (web-kauppa)
    • tilausrekisteri

  3. Henkilötietojen sisältö, käsittelyn tarkoitus ja peruste
    ASIAKKAAT
    Yhteystiedot: Asiakassuhteen ylläpito ja hoito, palvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistaminen, tiedotus ja markkinointi.Segmentointi: Yksilöinti ja markkinoinnin kohdentaminen.Tilaustiedot:  Asiakkaan tilausten hoitaminen.
    VERKKOSIVUSTON K√ĄYTT√ĄJ√ĄT
    Yhteystiedot: Verkkosivuston kautta tulevien yhteydenottopyyntöjen ja uutiskirjetilauksien käsittely.Tilaustiedot: Verkkokauppaostosten käsittely.Evästeet: Sivuston käytön analysointi. Sivuston kehittäminen.

  4. Rekisterien tietosisältö
    Rekistereihimme voidaan tallentaa seuraavia tietoja:
    • Nimi
    • Osoite
    • Puhelinnumero
    • S√§hk√∂posti
    • Asiakassegmentti
    • Tilaustiedot

  5. Henkilötunnus (luottokauppojen yhteydessä)

    Tietoja säilytetään asiakassuhteen tai sopimuksen jatkumisen ajan. Merkitsemme tiedot rekisteriin sellaisina kuin saamme ne ja päivitämme saamiemme tietojen mukaan. Asiakas- ja markkinointirekisteristämme poistamme tarpeettomat henkilötiedot kuuden (6) kuukauden välein. Sähköpostimarkkinointilistaltamme pääset poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissa olevan poistumislinkin kautta tai laittamalla meille tiedon sähköpostilla.

  6. Säännönmukaiset tietolähteet
    Rekistereihin tallennettavat tiedot saadaan asiakkailta tai pontentiaalisilta asiakkailta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

  7. Tietojen luovutukset
    Tietoja ei luovuteta markkinointitarkoituksiin Studiotec konsernin ulkopuolelle. Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä.

  8. Rekisterien suojauksen periaatteet
    Kaikkien käyttämiemme rekisterien käyttö on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin sekä käyttöoikeuksin.

  9. Asiakas- ja markkinointirekisteri
    Käytämme myynnissä sekä markkinoinnissa selainpohjaisia sovelluksia, jotka ovat salasanasuojattuja ja käyttöoikeudet on ainoastaan myynnin ja markkinoinnin henkilöstöllämme.

  10. Verkkosivut, tilausrekisteri ja ylläpitorekisteri
    Verkkosivumme sekä tilaus- ja ylläpitorekisterimme sijaitsevat omalla palvelimellamme, lukitussa tilassa, jonne pääsy asiattomilta on estetty. Järjestelmät on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla.
  11. Evästeet
    Soundtoolsin verkkosivusto käyttää evästeitä. Evästeiden avulla voimme käyttää siitä saamiamme tietoja sivuston käytön analysointiin, kuten tilastolliseen seurantaan ja käyttökokemuksen parantamiseen. Tietojen avulla voimme myös tarkastella ja seurata sivustollamme vierailleiden mielenkiinnon kohteita ja kehittää siten verkkosivujamme. Kaikki kerätty tieto on nimetöntä, eikä verkossa suoritettuja toimintoja voida sen avulla kohdistaa tiettyyn henkilöön, verkkokauppatilauksia lukuun ottamatta.

  12. Tarkastusoikeus
    Sinulla on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietosi. Mikäli havaitset tiedoissasi virheellisyyksiä tai puutteita, voit pyytää meitä korjaamaan tai täydentämään tiedot oikeiksi. Pyyntö tulee lähettää meille kirjallisesti tai sähköpostitse. Vastaamme pyyntöösi EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).
Tämä on Yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.
Tässä tietosuojaselosteessa pyrimme kertomaan mahdollisimman selkeästi ja avoimesti, miten käsittelemme asiakastietojamme.
  1. Rekisterin pitäjä
    Studiotec Oy
    Kuusiniemi 2, 02710 Espoo
    020 751 2300
    sales@studiotec.fi

  2. Studiotecin rekisterit
    Studiotecissa on käytössä seuraavat rekisterit:
    • asiakas- ja markkinointirekisterit (web-kauppa)
    • tilausrekisteri

  3. Henkilötietojen sisältö, käsittelyn tarkoitus ja peruste
    ASIAKKAAT
    Yhteystiedot: Asiakassuhteen ylläpito ja hoito, palvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistaminen, tiedotus ja markkinointi.Segmentointi: Yksilöinti ja markkinoinnin kohdentaminen.Tilaustiedot:  Asiakkaan tilausten hoitaminen.
    VERKKOSIVUSTON K√ĄYTT√ĄJ√ĄT
    Yhteystiedot: Verkkosivuston kautta tulevien yhteydenottopyyntöjen ja uutiskirjetilauksien käsittely.Tilaustiedot: Verkkokauppaostosten käsittely.Evästeet: Sivuston käytön analysointi. Sivuston kehittäminen.

  4. Rekisterien tietosisältö
    Rekistereihimme voidaan tallentaa seuraavia tietoja:
    • Nimi
    • Osoite
    • Puhelinnumero
    • S√§hk√∂posti
    • Asiakassegmentti
    • Tilaustiedot

  5. Henkilötunnus (luottokauppojen yhteydessä)

    Tietoja säilytetään asiakassuhteen tai sopimuksen jatkumisen ajan. Merkitsemme tiedot rekisteriin sellaisina kuin saamme ne ja päivitämme saamiemme tietojen mukaan. Asiakas- ja markkinointirekisteristämme poistamme tarpeettomat henkilötiedot kuuden (6) kuukauden välein. Sähköpostimarkkinointilistaltamme pääset poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissa olevan poistumislinkin kautta tai laittamalla meille tiedon sähköpostilla.

  6. Säännönmukaiset tietolähteet
    Rekistereihin tallennettavat tiedot saadaan asiakkailta tai pontentiaalisilta asiakkailta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

  7. Tietojen luovutukset
    Tietoja ei luovuteta markkinointitarkoituksiin Studiotec konsernin ulkopuolelle. Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä.

  8. Rekisterien suojauksen periaatteet
    Kaikkien käyttämiemme rekisterien käyttö on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin sekä käyttöoikeuksin.

  9. Asiakas- ja markkinointirekisteri
    Käytämme myynnissä sekä markkinoinnissa selainpohjaisia sovelluksia, jotka ovat salasanasuojattuja ja käyttöoikeudet on ainoastaan myynnin ja markkinoinnin henkilöstöllämme.

  10. Verkkosivut, tilausrekisteri ja ylläpitorekisteri
    Verkkosivumme sekä tilaus- ja ylläpitorekisterimme sijaitsevat omalla palvelimellamme, lukitussa tilassa, jonne pääsy asiattomilta on estetty. Järjestelmät on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla.
  11. Evästeet
    Soundtoolsin verkkosivusto käyttää evästeitä. Evästeiden avulla voimme käyttää siitä saamiamme tietoja sivuston käytön analysointiin, kuten tilastolliseen seurantaan ja käyttökokemuksen parantamiseen. Tietojen avulla voimme myös tarkastella ja seurata sivustollamme vierailleiden mielenkiinnon kohteita ja kehittää siten verkkosivujamme. Kaikki kerätty tieto on nimetöntä, eikä verkossa suoritettuja toimintoja voida sen avulla kohdistaa tiettyyn henkilöön, verkkokauppatilauksia lukuun ottamatta.

  12. Tarkastusoikeus
    Sinulla on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietosi. Mikäli havaitset tiedoissasi virheellisyyksiä tai puutteita, voit pyytää meitä korjaamaan tai täydentämään tiedot oikeiksi. Pyyntö tulee lähettää meille kirjallisesti tai sähköpostitse. Vastaamme pyyntöösi EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).